Hvidvinsdampet pighvar
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Filetér pighvarren og læg den på en smurt pande. Hæld hvidvin over til bunden er dækket og drys med salt og peber. Dæk det hele med sølvpapir og damp fisken over svagt blus. Vent med at fjerne skindet til fisken er færdig!
Damp de grønne asparges i let saltet vand, til de er møre. Blend olie, limesaft og soltørrede tomater til en marinade, og skyl salaterne inden de vendes forsigtigt heri. Del pighvarren i mindre stykker og anret den sammen med skråtskårne stykker asparges på en bund af salat. |
|
Opskriften er vist 62371 gange,
og udskrevet 1000 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-07-25 17:28:00 Den skal dampes på komfuret, så grader er ikke nødvendigt, den skal dampes til kødet er hvidt og fast. erik vrist - 2008-01-06 15:40:30 ubrugelig opskrift for begyndere. Damp fisken til den er færdig...jatak, men på hvilken temp. og hvorlænge fex. 180 grader, ca. 20 min. ville være informativ. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne