Grillet pighvar med citroncreme
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Pighvar:
Fisken skæres ud i passende stykker 2-3 pr. person. Grill dem på grillpanden eller på udendørsgrillen. Hvis udendørsgrillen bruges, tages de af, og lægges på et stykke folie, når de har fået striberne og steges færdige der. Steg dem færdig i ovnen i 5-6 minutter ved 180 grader. Citron creme: Løgene hakkes fint og sauteres af i lidt smør, tilsæt fiskefond, hvidvin og citronsaft og lad det koge ned. Pisk smørret ind i cremen og smag til med salt og peber. Spinat & kartofler: Skyl spinaten grundigt og pluk det i passende stykker. Svits bacon af i smør og tilsæt spinaten. Kartoflerne vaskes og koges, severes med en klat smør og salt. Anretning: Anret med pighvar lagt i lag med spinat og bacon i midten, hæld cremen rundt om fisken og server straks. |
|
Opskriften er vist 31379 gange,
og udskrevet 1142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-31 21:26:14 Hvordan kan man kalde det creme, når den er så tynd. Smager dejligt, men den er dæleme tynd. anonym - 2007-08-20 10:20:44 cremen skal koges ind til mindst det halve, inden smørret kommes i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne