Pighvar med hollandaise
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til denne ret bruges portionspighvar, så en pr. person.
Klip de små ben af, og flå den mørke side, eller få fiskemanden til dette. Vend pighvaren i hvedemel og brun den 2-3 minutter i smør og krydr med salt og peber. Kom den i en 180 grader C varm alm. ovn i ca. 10 minutter. Hollandaise: Saucen laves ved at piske æggeblommer og vand sammen over et vandbad. Når æggeblommerne er blevet tykke tilsættes klaret smør under omrøring. Smag til med salt, peber, citronsaft og cayennepeber. Server dampet spinat og croutoner gnedet med hvidløg. |
|
Opskriften er vist 47679 gange,
og udskrevet 1125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne