Pighvar med hollandaise

Pighvar med hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pighvar med hollandaise, billede 4 Pighvar med hollandaise, billede 1 Pighvar med hollandaise, billede 2 Pighvar med hollandaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.Pighvar
 hvedemel
 Salt
 Peber
50 g.Smør
 
 
 Hollamdaise:
200 g.smør
0.25 dl.vand
2 Æggeblommer, past
 salt
 peber
 Citronsaft
1 nipCayennepeber
 
 
 Dampet spinat:
250 g.frisk spinat
50 g.smør
 
Opskrift:
Til denne ret bruges portionspighvar, så en pr. person.
Klip de små ben af, og flå den mørke side, eller få fiskemanden til dette.
Vend pighvaren i hvedemel og brun den 2-3 minutter i smør og krydr med salt og peber. Kom den i en 180 grader C varm alm. ovn i ca. 10 minutter.

Hollandaise:
Saucen laves ved at piske æggeblommer og vand sammen over et vandbad. Når æggeblommerne er blevet tykke tilsættes klaret smør under omrøring. Smag til med salt, peber, citronsaft og cayennepeber.

Server dampet spinat og croutoner gnedet med hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 47803 gange,
og udskrevet 1126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu