Ristede kastanjer i ovn
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit et kryds i den spidse ende af hver kastanje med en skarp kniv. ( Hvis de ikke snittes, kan de eksplodere i ovnen.)
Sæt kastanjerne side om side i groft salt på en bradepande eller et ovnfast fad. Rist dem ved 225 grader C. alm. ovn i ca ½ time. Server med groft salt og smør Tips: Både skal og hinde skal fjernes, og det er lettest at gøre, mens de er varme. Som oftest vil de kastanjer vi kan finde i den danske natur være hestekastanjer, og de egner sig ikke til at spise. |
|
Opskriften er vist 81536 gange,
og udskrevet 828 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2013-10-22 22:10:16 Hvorfor er det egentlig at man sætter kastanjerne i groft salt? anonym - 2010-12-17 16:38:26 En halv time er alt for længe. 15-20 min. ved 200 grader. mette - 2010-07-19 11:07:17 kastanjer skal koges!! Louise - 2009-10-15 22:02:01 Vigtigt at sætte kastanjerne i salt, ellers bliver de hårde i stedet for bløde. funkis - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er der i vejen, når den indre hinde om næsten alle mine kastanjer klistrer uhjælpeligt fast til kernen? qrtole - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan rister jeg kastanier på bål/ grill? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne