Ristede kastanjer i ovn

Ristede kastanjer i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ristede kastanjer i ovn, billede 4 Ristede kastanjer i ovn, billede 1 Ristede kastanjer i ovn, billede 2 Ristede kastanjer i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.ægte kastanjer
500 g.groft salt
 
 
Opskrift:
Snit et kryds i den spidse ende af hver kastanje med en skarp kniv. ( Hvis de ikke snittes, kan de eksplodere i ovnen.)

Sæt kastanjerne side om side i groft salt på en bradepande eller et ovnfast fad. Rist dem ved 225 grader C. alm. ovn i ca ½ time.

Server med groft salt og smør

Tips:

Både skal og hinde skal fjernes, og det er lettest at gøre, mens de er varme.

Som oftest vil de kastanjer vi kan finde i den danske natur være hestekastanjer, og de egner sig ikke til at spise.





karakterer:
Opskriften er vist 81536 gange,
og udskrevet 828 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-22 22:10:16
Hvorfor er det egentlig at man sætter kastanjerne i groft salt?

  -   2010-12-17 16:38:26
En halv time er alt for længe. 15-20 min. ved 200 grader.

  -   2010-07-19 11:07:17
kastanjer skal koges!!

  -   2009-10-15 22:02:01
Vigtigt at sætte kastanjerne i salt, ellers bliver de hårde i stedet for bløde.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er der i vejen, når den indre hinde om næsten alle mine kastanjer klistrer uhjælpeligt fast til kernen?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan rister jeg kastanier på bål/ grill?