Italiensk æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Hak løget og skær peberfrugterne i tynde strimler.
Varm olien på en pande, der kan tåle at gå i ovnen. Svits løg, kartofler og peberfrugter sammen med krydderierne i ca. 10 min. Pisk æg sammen med purløg, salt og peber og halvdelen af gedeosten. Vend grønsagerne i æggemassen. Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på. Fordel ingredienserne og steg æggekagen i ca. 5 min. Fordel resten af gedeosten over æggekagen sammen med pølse - "grav" den lidt ned i æggemasse, så pølsen ikke bliver tør - og bag æggekagen færdig i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 99325 gange,
og udskrevet 1092 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Malene B - 2015-12-21 16:16:21 Simpelthen den bedste æggekage jeg nogensinde har smagt! Fantastisk vellykket og rigtig lækker :-) masser af ros fra familien !! mig.. den hotte $$$ - 2007-03-28 22:33:30 skide god.. fremragende kok, må jeg nok sige, skath !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne