Italiensk æggekage

Italiensk æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italiensk æggekage, billede 4 Italiensk æggekage, billede 1 Italiensk æggekage, billede 2 Italiensk æggekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 løg
2 peberfrugter
2 spsk.olivenolie
1 tsk.oregano
0.5 tsk.rosmarin
 salt
 peber
 
8 æg
1 spsk.purløg
 salt
 peber
125 g.blød gedeost
12 skiveritaliensk pølse
 
 Tilbehør:
 salat
 brød
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Hak løget og skær peberfrugterne i tynde strimler.

Varm olien på en pande, der kan tåle at gå i ovnen. Svits løg, kartofler og peberfrugter sammen med krydderierne i ca. 10 min.

Pisk æg sammen med purløg, salt og peber og halvdelen af gedeosten. Vend grønsagerne i æggemassen.

Varm lidt olie på panden og hæld æggemassen på. Fordel ingredienserne og steg æggekagen i ca. 5 min.

Fordel resten af gedeosten over æggekagen sammen med pølse - "grav" den lidt ned i æggemasse, så pølsen ikke bliver tør - og bag æggekagen færdig i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 99435 gange,
og udskrevet 1092 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-21 16:16:21
Simpelthen den bedste æggekage jeg nogensinde har smagt! Fantastisk vellykket og rigtig lækker :-) masser af ros fra familien !!

  -   2007-03-28 22:33:30
skide god.. fremragende kok, må jeg nok sige, skath !!