Kylling glaseret i hoisinsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet i 2 cm's terninger. Læg det i en skål.
Tilbered marinaden: bland salt, peber og vin med kyllingen. Drys majsmelet over og rør æggehviden i, så kødet er dækket. Lad det marinere i 15-30 minutter. Bland sesamolien i. Opvarm en wok over kraftig varme til den ryger. Hæld 5 spsk olie i og slyng den rundt. Tilsæt 2/3 af hvidløg og forårsløg. Rør et par gange med wokske eller spatel, og tilsæt kyllingen. Vend og skub med wokske eller spatel i Ca. 2 minutter, skru ned for varmen, så kyllingen ikke bliver sej. Hæld vinen i langs wok'ens sider. Tag kyllingen, der mangler en smule i at være kogt, op så snart det holder op at syde og læg den på et varmt fad. Skru op for varmen, tilsæt den resterende spsk olie og slyng den rundt. Tilsæt det resterende hvidløg og, når det syder, hoisinsaucen og rør godt. Læg kyllingen i wok'en og skub den omkring i saucen så den glaseres, indtil den er lige netop kogt. Bland cashewnødder og grønne forårsløg i. Anret det på et varmt fad. Server det straks. |
|
Opskriften er vist 25416 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne