Stegte julesild i rød eddikelage
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Paner de udfoldede fisk i rugmel blandet med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
Rør lagen godt sammen og smag den til. Skær pæren i små både med skræl og læg dem i et fad sammen med de stegte sild. Hæld lagen over og lad dem trække mindst 4 timer før serveringen. |
|
Opskriften er vist 59176 gange,
og udskrevet 1394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe - 2013-12-11 19:54:05 I stedet for rosenmarin og pærer, så kom tørret chili i. Den må godt være stærk. Super gode Jette København Ø - 2012-01-10 15:11:35 Jeg delte fileterne, da jeg hev skindet af dem for at få ben og rygfinne af. Stegte dem i olie på fuldt blus, og vendte dem tit. Synes der kommer for meget tomatpure i - det vil jeg sætte lidt ned i mængde fremover. Undlod rosmarin, da jeg synes det smager forfærdeligt. Og havde heller ikke pære i... Thorleif - 2008-12-05 16:09:02 Skal lagen ikke koges før brug??? Kirsten A - 2005-01-01 01:01:01 sildefilerne skal smøres på indersiden med djionsennep, herefter vendes i rugmel tilsat salt og peber. - De stegte sild skal lægges lune ned i lagen, da de trækker den gode smag ind i fileen. Ramos - 2005-01-01 01:01:01 Kanon lage. Har dog tilsat en sildekrydderiblanding fra Hedebogaard A/S samt laurbærblade Michael R - - 2005-01-01 01:01:01 Skal lagen ikke koges iennem ??? lillian - 2005-01-01 01:01:01 lad silden dryppe af på papir så undgår størknet fedt Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Steg silden i olie, da undgår man størknet fedt fra stegningen der dannes når eddiken bliver kold. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne