Fredtfattig lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Karine Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løg og hvidløg, tilføj mørbraden, de revne gulerødder og bladselleri.
Når det er varmet godt igennem kommes oksekødet i og afhængig af om det er forbehandlet eller ej, varmes det igennem nogle minutter. Herefter kommes krydderierne i og de hakkede tomater. Herefter rødvin eller vand.
Nu simrer retten mindst en time - gerne op til 4-5 timer - den bliver bedre og bedre.
Husk at smage retten til.
Start med kødsovs og bechamelsauce og derefter lasagneplader og så fremdeles - der må gerne være 3-4 lag -og afslut med kødsovs og bechamelsauce. Fedtfattigt ost drysses ud over retten.
Lasagnen bages i ovnen i ca. 35 minutter ved 190 grader
Tips: Mørbraden kan erstattes med bacon, men så har det selvfølgelig en betydning for fedtindholdet. Det kan også helt undlades. Oksekødet kan erstattes af svine- eller kalkunkød. Men ved disse ændringer skal man være opmærksom på at smagen bliver mindre kraftig, så det er nødvendigt at tilsætte flere krydderier. Men smag selv efter - Velbekom! |
|
Opskriften er vist 28431 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Fred Karlsen - 2013-05-06 17:13:08 Jeg synes den her opskrift er skide tarvelig, det ser ellers godt ud. Rikke! - 2005-01-01 01:01:01 lasangne er min livret sår det glæder mig at man kan lave den fedtfattig...klap klap !! Mette Maden - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er glad for at jeg kan spise min livret på en fedtfattig måde nu.. ros ros! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne