Tivoli småkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blødt smør, hakket chokolade og de øvrige ingredienser røres sammen til en dej. hvis dejen ikke helt vil samles, så prøv at brug hænderne og ælte med, det giver lidt ekstra varme til dejen og blødgør smørret.
Trilles i kugler som sættes på bageplade med bagepapir og trykkes lidt flade, omkring 0,5 cm. Bages ved 200 grader C. alm. ovn på næstøverste rille i 9-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 22120 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2005-01-01 01:01:01 det er nogle meget lækre småkager man kan næsten ikke stoppe med at spise dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne