Gode råd med kartoffelmel
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker røres sammen. Resten kommes i og røres. Skal stå i køleskab ca. 2 timer eller gerne nat over. Rulles som kødboller og bages i jern.
Serveres til kaffebord. Tips: Sønderjydsk specialitet. Skal bages i specielt gode råd jern. |
|
Opskriften er vist 41765 gange,
og udskrevet 1264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Irene - 2015-11-25 13:31:10 De er meget gode så lav dobbelt med med det samme . Per - 2010-12-20 15:00:50 Har fundet et gammeldags goderådjern, men dejen hænger fast, så det var ingen susce. Vi havde også købt et elektrisk goderådjern, eller krumkagejern, men her var dejen for tyk til den kunne trykkes jævnt og tyndt ud. anonym - 2010-12-19 09:30:33 De er gode og sprøde Per - 2007-08-26 09:46:08 Et brev vanillesukker er vist 10 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne