Konfettikage - Konfettikager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Rør æggene i ét ad gangen, og rør godt mellem hvert. Tilsæt reven appelsinskal og hakkede nødder.
Bland mel med kakao og bagepulver, sigt det og rør det i skiftevis med mælk og appelsinsaft. Hæld dejen i en smurt springform (22-23 cm i diameter). Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170 grader i ca. 1 time. Rør flormelis og kakao med vand og bred det ud på den lune kage. Drys med chokoladelinser. |
|
Opskriften er vist 9110 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne