Æblesyltetøj
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Halvdelen af sukkeret kommes i en tykbundet gryde, og varmes op til en lys karamel. De istandgjorte madæbler røres godt op i karamellen, hvorefter de søde æbler tilsættes, og ligeledes blandes godt med sukkermassen. Vand tilsættes, og marmeladen koger til æblerne er møre, cirka 15 - 20 minutter. Rør godt undervejs. marmeladen smages til med det resterende sukker - brug din egen smag.
|
|
Opskriften er vist 29535 gange,
og udskrevet 650 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2016-09-28 21:08:04 Kanel i når med det sidste sukker efter smag. Atamon til at skylle glas... kogende vand med atamon hældes ud over og inden i glasset for at marmeladen kan holde sig Maja - 2014-08-11 18:50:11 Der står ikke noget om hvornår kanel og atamon skal i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne