|
9 |
|
Lasagneplader9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
|
800 |
gram |
Lyssejfilet800 gram Lyssejfilet
|
100 |
gram |
Revet, mozzarellaost 10%100 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
|
|
Tomatsauce:
|
200 |
gram |
Løg, pillet vægt200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
|
Grøn peberfrugt1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
100 |
gram |
Champignoner, renset vægt100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
1 |
dl. |
Vand1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Oregano, tørret1 tsk. Oregano, tørret
|
1 |
bdt. |
Persille, frisk1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Hvid sauce:
|
3 |
spsk. |
Hvedemel3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
4 |
dl. |
Letmælk4 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
100 |
gram |
Revet, mozzarellaost 10%100 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
Muskatnød, stødt Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
|
|
|
|
| |
Tomatsauce:
Skær løg og peberfrugt i terninger; champignoner i tynde skiver.
Svits alt på en tør slip-let pande (rør hele tiden i massen).
Tilsæt de hakkede tomater sammen med vand, oregano, presset hvidløg, hakket persille, salt og peber.
Kog blandingen i 5-10 minutter under omrøring
Hvid sauce:
Varm mælken. Rør melet i under omrøring
Lad det koge igennem et par minut inden osten tilsættes.
Rør i sovsen og tilsæt salt, peber og reven muskatnød.
Læg et tyndt lag tomatsovs i et ildfast fad.
Læg et lag lasagneplader og derefter halvdelen af fisken.
Derpå et lag bestående af halvdelen af den resterende tomatsovs og halvdelen af den hvide sovs.
Herpå igen et lag lasagneplader, resten af fisken og resten af tomatsovsen.
Der afsluttes med et lag lasagneplader og resten af den hvide sovs.
Øverst drysses med reven ost.
Bag i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.
|