Små honningkager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Susanne Indsendt : Red : |
|
|
Honning, farin og smør smeltes.
Krydderier, reven citronskal, pomerans, sukat og fint hakkede mandler tilsættes.
Når det er kølet, røres æggene i. Natron udrøres i lidt varmt vand og tilsættes.
Kagerne sættes med teskeer på en godt smurt bageplade (ca. 20 stk. pr plade) og bages ved 200 grader C i ca. 7 minutter.
Glasur: Æggehviderne piskes med flormelis og eddiken tilsættes. Kagerne glaseres og tørrer i ovnen ved ca. 80 grader C i ca. 45 minutter. Lægges i dåser efter et par dage. |
|
Opskriften er vist 25212 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-14 17:52:17 Jeg har bagt dem uden sukat og appelsinskal. De bliver super lækre Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Husk at komme mel i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne