Dadelkage med portvin
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Læg de halverede dadler i en skål med portvin i ca. 5 timer.
Rør smør med halvdelen af sukkeret, citronskal og vanillesukker. Pisk æggeblommer med resten af sukkeret. Vendes i dejen. Mel og bagepulver vendes ligeledes i dejen og mælken hældes i. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen. Kom dejen i en tærteform, 25 cm. i diameter, og læg de afdryppede dadler oven på dejen. Bages ved 175 grader i ca. 30 – 35 minutter på nederste rille. Bland ingredienserne til mascarponecremen sammen. Servering: Kagen drysses med flormelis og serveres med mascarpone creme. Pyntes med dadler. |
|
Opskriften er vist 13328 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne