And fyldt med myriader af krydderier
Hovedingrediens : And - And hel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered saucefyldet:
Bland mandarinskal, hvidløg, ingefær, skalotteløg, stjerneanis, saucer, sesampasta, fem-aroma-pulveret, ingefærpulver, salt, sukker og vin eller gin (kan gøres timer i forvejen). Lav forårsløgkostene og lad dem stå i en skål vand i køleskabet. (Kan også gøres timer i forvejen). Snit taroen i stykker af ca. 1 cm. tykkelse. Læg dem på et stort ildfast fad med skrå kanter. Anden skal have stuetemperatur, ellers vil dampningen vare meget længere. Tør den såvel udenpå som indeni med køkkenrulle. Skær vingespidserne af og gem dem til suppegryden. Luk den ene åbning ved at folde gumpen indad. Fastgør den evt. med en kødnål, øs fyldet i. Fold halsskindlappen over halsåbningen. Læg anden ovenpå taroen i det ildfaste fad med brystet opad. Sæt fadet i en wok eller dampgryde og damp den under tætsluttende låg i 1¼-1½ time til anden er mør og dog fast. Lad forårsløgkostene dryppe af og dup dem tørre. Fjern fadet fra dampen og flyt forsigtigt anden over på et andet fad. Smør skindet med tyk sojasauce for at give det farve. Kræng gumpen ud eller fjern kødnålen, øs fyldet over i en gryde. Læg taroen på et varmt fad og hold den varm. Skum fedtet af den resterende kødkraft i det ildfaste fad og hæld den i gryden. 11 Rør kødkraft og saucefyld sammen i gryden og lad det simre for svag varme i 5-10 minutter. Si det i en fin sigte, hæld det tilbage i gryden og lad det simre. |
|
Opskriften er vist 26114 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-01-05 10:51:32 fem-aromaer-pulver må næsten være krydderiblanding "De fem krydderier" anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne