Hjermmelavet marsipan
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Mandlerne skoldes og renses for skal. Læg dem i en bradepande for tøring et par dages tid.
Males på mandelkværn, først en gang.
Blandes med sukkeret og køres gennem kværn en gang til.
Massen blandes med æggehvide, et ad gangen. Pas på at du ikke overarbejder massen for da kommer olien ud af mandlerne og du får en oliet marcipan. |
|
Opskriften er vist 20988 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer mig og min ven - 2011-04-16 15:54:36 det er vildt sært man skal bruge æggehvider |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne