Fyldt Moskusokse mørbrad med Tranebær coulis
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Moskusokse Indsendt : Red : |
|
|
Småkog Tranebærrene i appelsinsaften, indtil bærrene begynder at sprænges.
Sæt Coulisen til side og hold den varm.
Fyld de udbankede mørbrad skiver med ost, champignon og broccoli. Rul dem sammen, og bind dem med bomuldstråd Steg dem i 25 min. i ovn ved 175 c. Fjern bomuldstråden, og pynt dem på toppen med Tranebær Coulis. Tilbehør: Hvidløgssmør - Sauterede friske grøntsager stænket med citronsaft og en varm kogt kartoffel stænket med Soya og Tabasco |
|
Opskriften er vist 15927 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne