Indisk karrysuppe med ristoppe
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kom lammekødet i en gryde, hæld vand på til det dækker kødet og lad det koge op. Skum suppen. Tilsæt suppevisk, salt og peber og lad suppen koge ca. 1 time
Si suppen
Smelt fedtstoffet og svits karry og de rensede urter skåret i passende stykker heri
Tilsæt mel og pisk derefter suppen i lidt af gangen. Kog i ca. 5 min
Tilsæt lammekødet skåret i små tern og piskefløden. Smag suppen til
Sæt safran i blød i vand i 5 min Svits løg i olien og tilsæt ris og krydderier Kom vand ved og lad risene koge i 12 min. Tag gryden af varmen og lad den stå yderligere 12 min Fjern de hele krydderier og form ristoppene med et dl-mål. Vend toppene ud på et serveringsflad og pynt evt. med grønt |
|
Opskriften er vist 15459 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Suppevisk er et bundt grønt, forskellige krydderurter top af porrer og lignende. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder ellers godt :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ved ikke hvad suppevisk er. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne