Ovnstegt minikalkun

Ovnstegt minikalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 minikalkun 2 – 3 kg.
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 æble skåret i både
0.5 citron skåret i både
 
Opskrift:
Optø kalkunen så meget, at posen med indmad kan fjernes. Tænd og stil ovnen på 175 grader. Gnid kalkunen indvendig og udvendig med salt og peber. Læg æble- og citronbåde ind i kalkunen. Anbring kalkunen på en rist over en bradepande. Steg kalkunen i 30 min. Vend og steg yderligere i 30 min. Læg nu kalkunen med brystet opad og lad den stege færdig ved at stikke i lårkødet. Når kødsaften, som pibler ud, er klar, er kalkunen færdig. Beregn den totale stegetid til 1½ til 2 timer. Tag kalkunen ud. Fjern skindet. Skær kødet i passende portioner og fjern benene.





karakterer:
Opskriften er vist 13429 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu