Ovnstegt minikalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : |
|
|
Optø kalkunen så meget, at posen med indmad kan fjernes. Tænd og stil ovnen på 175 grader. Gnid kalkunen indvendig og udvendig med salt og peber. Læg æble- og citronbåde ind i kalkunen. Anbring kalkunen på en rist over en bradepande. Steg kalkunen i 30 min. Vend og steg yderligere i 30 min. Læg nu kalkunen med brystet opad og lad den stege færdig ved at stikke i lårkødet. Når kødsaften, som pibler ud, er klar, er kalkunen færdig. Beregn den totale stegetid til 1½ til 2 timer. Tag kalkunen ud. Fjern skindet. Skær kødet i passende portioner og fjern benene.
|
|
Opskriften er vist 13519 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne