Appelsinsuppe
Hovedingrediens : Bær - Appelsin Indsendt : |
|
|
Kog vandet med den revne appelsinskal og sukker i ca. 5 minutter og si suppen.
Tilsæt hvidvin og varm suppe op.
Jævn den med maizena udrørt i lidt koldt vand.
Rør appelsinsaft i.
Pil appelsinerne og skær dem i mundrette stykker.
Kom appelsinstykkerne i suppen, som derefter stilles til afkøling.
Pynt suppen med tynde appelsinskiver. |
|
Opskriften er vist 25110 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Simona - 2005-01-01 01:01:01 Smager eventyrlig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne