Gulerods-appelsinsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en gryde, tilsæt løg og derefter gulerødderne og lad det simre, til det er meget mørt. Det spædes op med hønsekødssuppen og blendes. Lige før serveringen tilsættes appelsinsaften. Den skal kunne smages, men ikke være dominerende. I sidste minut kommes appelsin og fløden i suppen som smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 12365 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ysvi - 2007-02-28 15:21:00 Hvis du er på skrump, erstat da fløden med en stor most kartoffel Anette Bjerg - 2005-01-01 01:01:01 Det er en utroig lækker suppe, men det er ikke nødvendigt at bruge piskefløde man kan også bruge kaffefløde er tilsvarende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne