Gulerods-appelsinsuppe

Gulerods-appelsinsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.gulerødder
1 hakket løg
60 g.smør
10 dl.hønsekødssuppe
2-3 appelsiner saft heraf
1 dl.piskefløde
1 appelsin strimler af skallen heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde, tilsæt løg og derefter gulerødderne og lad det simre, til det er meget mørt. Det spædes op med hønsekødssuppen og blendes. Lige før serveringen tilsættes appelsinsaften. Den skal kunne smages, men ikke være dominerende. I sidste minut kommes appelsin og fløden i suppen som smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 12313 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-28 15:21:00
Hvis du er på skrump, erstat da fløden med en stor most kartoffel

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en utroig lækker suppe, men det er ikke nødvendigt at bruge piskefløde man kan også bruge kaffefløde er tilsvarende.