Gulerod og Appelsinsuppe

Gulerod og Appelsinsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
500 g.gulerødder
7 dl.hønsebouillon
2 appelsiner saften heraf
1 laurbærblad
 salt
 peber
 piskefløde til at pynte med (hvis man vil)
 frisk persille
 
Opskrift:
Sauter løgene let i en gryde og tilsæt de skrællede og skivede gulerødder. Tilsæt bouillon, laurbærblade, appelsinsaft, salt og peber og kog ved svag varme med låg på i en time.

Blend i en blender, og server den varm med en lille hvirvel fløde og frisk hakket persille eller lidt fint revet appelsinskal på.





karakterer:
Opskriften er vist 10455 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu