Gulerod og Appelsinsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Sauter løgene let i en gryde og tilsæt de skrællede og skivede gulerødder. Tilsæt bouillon, laurbærblade, appelsinsaft, salt og peber og kog ved svag varme med låg på i en time.
Blend i en blender, og server den varm med en lille hvirvel fløde og frisk hakket persille eller lidt fint revet appelsinskal på. |
|
Opskriften er vist 10450 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne