Kartoffel-appelsinsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Rist fennikelfrø på en tør hed pande i få sekunder. Stød i en morter, eller blend i kaffemølle.
Varm en gryde op og hæld lidt koldpresset jordnøddeolie/olivenolie heri. Tilsæt straks de stødte fennikelfrø, løg, chiliflager og ingefær. Sauter i 5 minutter, uden at ingredienserne tager i mod farve. Kom kartoffelskiver og græskartern op i gryden, og hæld appelsinsaft og vand på. Krydr generøst med havsalt og friskkværnet sort peber. Småkog under låg i ca. 20 minutter eller til kartoflerne lige er møre. Grøntsagerne skal stadig sidde inde med et flot bid. Server suppen i dybe skåle med en klat creme fraiche og godt brød. Tips: Både mængden af kartofler og græskar kan erstattes med jordskokker, skorzonerrødder, persillerødder og pastinak. Eller brug dem alle. |
|
Opskriften er vist 7646 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne