Gullerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og rives groft.
Gæren røres ud i det lunkne vand og det hele blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time. Formes til 24 boller, fordelt på 2 plader. Efterhæver 20 minutter. Bollerne pensles og bages ved 210 grader C. alm. ovn i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 55465 gange,
og udskrevet 1694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne