Tranebærsovs
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Indsendt : |
|
|
Pære og løg skæres i grove tern og svitses af med kanel. Tranebærrene tilsættes kort efter og svitses af til en grød. Rødvin hældes på og dampes væk. Resten af ingredienserne på nær smør tilsættes og koges i 5 min. Blendes og sigtes. Smørret røres i saucen kørt tid før serveringen. Tranbærrene kan bruges til pynt på retten, ved at man dypper bærrene i kogende vand eller svitser dem af i smør på panden. Man kan ligeledes tilsætte bærrene ved opkogning af saucen.
|
|
Opskriften er vist 13770 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer gkc - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk,, kogt ind lidt længere og blandet med stegesky fra kalkun |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne