Tranebærsovs

Tranebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1.5 pære
0.5 løg
1.5 kanelstang
2 tsk.portvin
1 fedhvidløg
15 g.smør
2-3 tsk.ribsgelé
2 tsk.honning
300 g.tranebær
2 dl.rødvin
5 dl.vildtfond (brug evt. terning)
 
Opskrift:
Pære og løg skæres i grove tern og svitses af med kanel. Tranebærrene tilsættes kort efter og svitses af til en grød. Rødvin hældes på og dampes væk. Resten af ingredienserne på nær smør tilsættes og koges i 5 min. Blendes og sigtes. Smørret røres i saucen kørt tid før serveringen. Tranbærrene kan bruges til pynt på retten, ved at man dypper bærrene i kogende vand eller svitser dem af i smør på panden. Man kan ligeledes tilsætte bærrene ved opkogning af saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 13832 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
fantastisk,, kogt ind lidt længere og blandet med stegesky fra kalkun