Croque monsieur
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt melet. Tilsæt nu revet muskatnød samt mælken lidt efter lidt. Lad det koge under piskning i ca. 5 min og smag den så til med salt og peber samt den revet emmentaler og æggeblommer.
Rist brødet på en tør pande, til de er gyldne og sprøde. Smør brødet med dijon sennep og læg det kogte skinke på fire brød. Læg derefter evt. skiver af tomat og derefter brød oven på. Hæld nu ostesovsen oven på. Kom sandwicherne i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 min. Man kan evt. grille dem for at få en brun farve, de bliver dog ikke sprøde, men ønskes det, kan man komme lidt revet ost oven på. De kan serveres med sprød salat. Tips: Til croque madame kommer man et spejlæg oven på sandwichen lige før serveringen. |
|
Opskriften er vist 73457 gange,
og udskrevet 847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2016-08-01 10:01:13 2 dl. Dijonsennep? Hvor meget mel? nils - 2008-04-02 19:45:07 jeg synes den var lidt kvalm Henrik - 2007-08-12 19:50:22 1 dl. dijonsennep? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne