Cremesovs
Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienser sammen i en tykbundet gryde. Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud.
Varm op under konstant piskning, til sovsen er så tyk, at piskeriset efterlader spor. Hæld cremesovsen over i en skål, og stil den til afkøling. Servering: Serveres f.eks. til henkogt frugt, frugtkompot eller brændte figner med appelsinfileter. Tips: Undgå at bruge aluminiumsgryde og -piskeris - de farver cremesovsen grå |
|
Opskriften er vist 21685 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-11-19 12:40:37 hvis piskeriset skal kunne lave mærker i sovsen, så er det vel mere creme end sovs ? Majken ;D - 2007-02-24 16:36:17 SSuper go opskrift, hehe, lækker og smagfuld, Helt superduper, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne