Sauce Espagnole
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerødder, skrælles og skæres i grove tern. Løg skylles roden skæres af, løg deles i både med skal.
Smør smeltes i gryde og der tilsættes mel, der skal røres godt rundt, når melet er lysebrunt kommes de groft skårne urter og krydderier i brunes let og nu tilsættes fonden. Dette småkoger i ca. 2½ time. Mens saucen koger skummes den jævnlig. Når saucen har kogt et par timer skal den sigtes, og koges igennem og nedkøles hurtigt. Denne sauce er fortrinlig til videre bygning af saucer, som rødvinssauce, pebersauce osv. |
|
Opskriften er vist 37218 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-24 17:20:12 Rigtig god som grundsauce til oksemørbrad, hvor der tilsættes gordenzola og rabarsaft anonym - 2010-02-24 17:17:27 Rigtig god med gordonzola + rabarbersaft |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne