Rødvinsglace
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : Red : |
|
|
Gulerod og løg skrælles og finthakkes (brug også evt. sellerirester). Rodfrugterne svitses i en gryde i lidt olie.
Rødvin og hønsefond tilsættes og lad det hele småsimre i ca. 5 min. Rodfrugterne sigtes fra og saucen koges ind til den får en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 25880 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Magnus - 2011-12-30 22:02:21 Undskyld men vil stærkt mene at det ikke er en glace du har opskriften på der. Der mangler en god håndfuld ingredienser. Dette er en opskrift på en buillon med rødvin :) Hvor er honningen, sukkeret, balsamico, og den mega vigtige timian, og ingen smør til at montere med ? :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne