Abrikostrifli

Abrikostrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.Bisca KarenVolf makroner
430 g.abrikoser (fra dåse)
2 spsk.Pernod
 
 Råcreme:
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
0.5 vanillestang
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Abrikoserne skæres i kvarte og ristes på en pande. Pernod hældes over, og abrikoserne flamberes. Efter flamberingen tages de varme abrikoser af panden og lægges lagvis med de knuste makroner.

Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vanillekorn, til sukkeret er opløst. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen. Råcremen lægges over abrikoser og makroner. Pynt eventuelt med hele og knuste makroner.





karakterer:
Opskriften er vist 29868 gange,
og udskrevet 643 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
sikke en spændene opskrift. det må jeg sige