Abrikostrifli
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : |
|
|
Abrikoserne skæres i kvarte og ristes på en pande. Pernod hældes over, og abrikoserne flamberes. Efter flamberingen tages de varme abrikoser af panden og lægges lagvis med de knuste makroner.
Råcreme: Æggeblommerne piskes med sukker og vanillekorn, til sukkeret er opløst. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen. Råcremen lægges over abrikoser og makroner. Pynt eventuelt med hele og knuste makroner. |
|
Opskriften er vist 29868 gange,
og udskrevet 643 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Siff jørgenen - 2005-01-01 01:01:01 sikke en spændene opskrift. det må jeg sige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne