Berliner Pfannkuchen

Berliner Pfannkuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Berliner Pfannkuchen, billede 4 Berliner Pfannkuchen, billede 1 Berliner Pfannkuchen, billede 2 Berliner Pfannkuchen, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.vand
1.5 dl.sødmælk
50 g.gær
 
600 g.hvedemel
2 æg
65 g.smør
4 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
 hindbærmarmelade
 
 Pynt:
 flormelis
 
 Kogning:
 Palmin
 
Opskrift:
Vand og mælk lunes til 37 grader C. og hældes i et fad og heri opløses gæren. Herefter tilsættes de øvrige ingrgedienser og det hele æltes til en ensartet dej der sættes til hævning 30 minutter.

Dejen rulles ud til 0.5 cm tykkelse og stikkes ud med glas ca 8 cm. hæver endnu 30 minutter.

Palminen varmes op til 180 grader C. og berlinerne koges heri 1.5 minut på hver side.

Lægges til afkøling på fedtsugende papir. Hindbørmarmelade sprøjtes ind i berlinerne med berliner tylle, og drysses med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 21629 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-16 12:45:52
Bare et lille spørgsmål Kan man istedet for flormelis drysse noget andet på, hvis man vil lave det til en diabetiker