Berliner Pfannkuchen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og mælk lunes til 37 grader C. og hældes i et fad og heri opløses gæren.
Herefter tilsættes de øvrige ingrgedienser og det hele æltes til en ensartet dej der sættes til hævning 30 minutter.
Dejen rulles ud til 0.5 cm tykkelse og stikkes ud med glas ca 8 cm. hæver endnu 30 minutter. Palminen varmes op til 180 grader C. og berlinerne koges heri 1.5 minut på hver side. Lægges til afkøling på fedtsugende papir. Hindbørmarmelade sprøjtes ind i berlinerne med berliner tylle, og drysses med flormelis. |
|
Opskriften er vist 21630 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sara Malling Olsen - 2017-10-16 12:45:52 Bare et lille spørgsmål Kan man istedet for flormelis drysse noget andet på, hvis man vil lave det til en diabetiker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne