Kalkun Gryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 80071 gange,
og udskrevet 2820 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Malte - 2017-05-24 21:04:38 Det er en rigtigt lækker ret. Har lavet den et par gange nu. Kan godt anbefale at putte peanuts i før servering, eller servere det med nogen! Pernille - 2009-10-21 00:34:33 Lækker og hurtig ret, jeg puttede også bambus skud i, det kan klart anbefales. Peter - 2009-10-14 10:27:06 Man kan eventuelt også svitse det sammen med kogte kartofler.. har prøvet det flere gange, og det er ret godt.. :) Cat - 2008-09-29 21:36:40 Super god ret, Mia - 2007-04-04 21:00:38 Denne ret fortjener en højere karakter, jeg har lavet den flere gange og når man kun er to er det en billig og god ret til 2 dage. Lars og Maja - 2005-01-01 01:01:01 godt med chili flager weber - 2005-01-01 01:01:01 kunne godt trænge til lidt mere smag Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg syntes der er for lidt ris til retten her, min 4 dl. måske 5. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Ja, rød peber er meget bedre end grøn peber. Grøn peber er "bedst" til pynt. Rød beber, der svitses let i olie, giver alletiders smag. Mette - 2005-01-01 01:01:01 skøn, hurtig, velsmagende ret. (jeg brugte bare rød peber) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne