Brunsvigere
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og tilsæt mælken. Smuldr gæren og rør den ud i mælken. Tilsæt de øvrige ting og ælt dejen sammen.
Lad den hæve tildækket et lunt sted ca.45 min. Kog imens smør, farin og sirup sammen ved svag varme og tag det fra varmen. Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle, så den passer til en bradepande på ca. 20 -30 cm. Læg dejen i den smurte bradepande. Hæld smørblandingen over og drys korender på. Efterhæv kagen et lunt sted ca. 20 min. Bag den 20 -25 min. ved 200 grader C. på midterste ovnrille. Afkøl kagen på en bagerist og skær den i firkanter. |
|
Opskriften er vist 23613 gange,
og udskrevet 743 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Simone Odense - 2005-01-01 01:01:01 RIGTIG LÆKKER Tulle - 2005-01-01 01:01:01 Hvis der ikke var korender eller rosiner, er den rigtig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne