Boef stroganoff

Boef stroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.velhængt okseinderlår
2 store løg
40 g.smør
250 g.champignon
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.bouillon
2 spsk.koncentreret tomatpure
1 tsk.sennep
 salt
 peber
 evt.3 spsk. sherry
 evt.1.5 dl. creme fraiche
 
Opskrift:
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca. 5 cm. lange. Hak løgene. Rens champignoner og skær dem i kvarte. Brun kødet i gyldent smør ved kraftig varme. Tag herefter kødet op ad gryden. Brun nu løgene, og kom kødet tilbage i gryden og drys mel over, under konstant omrøring.

Tilsæt bouillon, tomatpure og sennep. Lad kødet simre under låg, til det er næste mørt. Det kan tage fra 20 - 45 minutter afhængig af kvaliteten.

Smag retten til med salt og peber. Tilsæt champignoner og eventuelt creme fraiche og lad retten simre 5 - 8 minutter. Smag den eventuelt til med en tør sherry

Serveres med Løse ris eller kartoffelmos.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff

karakterer:
Opskriften er vist 28390 gange,
og udskrevet 1015 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-27 11:30:41
Prøv med øl i stedet for bouillon

  -   2005-01-01 01:01:01
Har aldrig lavet så meget boef stroganoff som nu. Det er en super opskrift!