Boef stroganoff
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Rusland Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca. 5 cm. lange. Hak løgene. Rens champignoner og skær dem i kvarte. Brun kødet i gyldent smør ved kraftig varme. Tag herefter kødet op ad gryden. Brun nu løgene, og kom kødet tilbage i gryden og drys mel over, under konstant omrøring.
Tilsæt bouillon, tomatpure og sennep. Lad kødet simre under låg, til det er næste mørt. Det kan tage fra 20 - 45 minutter afhængig af kvaliteten. Smag retten til med salt og peber. Tilsæt champignoner og eventuelt creme fraiche og lad retten simre 5 - 8 minutter. Smag den eventuelt til med en tør sherry Serveres med Løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 28390 gange,
og udskrevet 1015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer vagn - 2009-03-27 11:30:41 Prøv med øl i stedet for bouillon Monika Frederiksen - 2005-01-01 01:01:01 Har aldrig lavet så meget boef stroganoff som nu. Det er en super opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne