Spinatrand

Spinatrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frossen hel spinat
75 g.smør
60 g.hvedemel
5 dl.mælk
4 æg
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
 Fyld:
200 g.minimajs
4 store gulerødder
 
Opskrift:
Hak spinaten groft med kniv på et bræt. Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud i det. Spæd med mælken og kog til en tyk jævning. Fjern gryden fra varmen og tilsæt æggene, et ad gangen under kraftig piskning. Bland spinaten i og smag til med krydderier.

Fyld massen i en velsmurt randform og dæk med folie. Stil dem i ovnen ved 200 grader Skru straks ned til 175 grader og bag i ca 40 minutter, de sidste 5 minutter uden folie.

Lad spinaten stå i formen lidt og hæld den så ud på et fad. Put kogte minimajs eller kogte gulerodsstænger i midten.





karakterer:
Opskriften er vist 15690 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-07-17 18:34:36
Den opskrift giver da nærmere gratin. Jeg bruger kun æg og spinat.