Spinatrand
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Hak spinaten groft med kniv på et bræt. Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud i det. Spæd med mælken og kog til en tyk jævning. Fjern gryden fra varmen og tilsæt æggene, et ad gangen under kraftig piskning. Bland spinaten i og smag til med krydderier.
Fyld massen i en velsmurt randform og dæk med folie. Stil dem i ovnen ved 200 grader Skru straks ned til 175 grader og bag i ca 40 minutter, de sidste 5 minutter uden folie. Lad spinaten stå i formen lidt og hæld den så ud på et fad. Put kogte minimajs eller kogte gulerodsstænger i midten. |
|
Opskriften er vist 15641 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer steen jakobsen - 2019-07-17 18:34:36 Den opskrift giver da nærmere gratin. Jeg bruger kun æg og spinat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne