Panettone - Italiensk julekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Panettone kagen er egentlig et sødt brød, der er fyldt med kandiseret citron, appelsinskal og rosiner.
Stammer fra Milano og traditionelt er forbundet med julen i Italien. Kagen har en cylindrisk form 12-15 cm. høj med buet top. En høj rund form i glas eller keramik kan bruges, den kan evt. forhøjes med pap eller bagepapir. Men der sælges også specielle forme i kraftigt papir som lige er beregnet til denne kage. |
Opskriften er vist 21496 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne