Sprød nøddesalat
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Hak nødderne groft og rist dem gyldne på en stegepande.
Pil løget og skær det i terninger. Rør vineddike, æggeblomme, sennep, salt, peber og sukker sammen i en stor skål. Tilsæt løgterningerne og rør olien i lidt ad gangen. Rør nødderne i dressingen og sæt det i køleskabet. Skyl salaten, dryp den tør og snit den. Rens radiserne og bladsellerien og skyl agurken. Skær radiserne og agurken i strimler, snit bladsellerien. Bland salat og grønsager med de marinerede nødder og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 8530 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne