Julesalat med linser
Hovedingrediens : Salat - JuleSalat Indsendt : Red : |
|
|
Kog linserne i bouillonen 4-5 minutter.
Pil hvidløget og pres det ned i en skål. Bland det med vineddike, æggeblomme, salt og peber. Rør olien i lidt ad gangen. Lad linserne dryppe af i en sigte, bland dem med marinaden og lad dem trække ½ time. Skær rodenden af julesalaten og del den i blade. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe. Bland julesalat og forårsløg med linser. Tips: Røde linser skal ikke udblødes og de koger møre på 4-5 minutter. Linserne smager godt i salat suppe og som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne