Ribskompot med pærer
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : |
|
|
skræl pærerne, del dem i kvarte og skær kernehuset ud.
Skær pærerne i mindre stykker.
Skyl ribsene og rib dem.
Skræl ingefæren og riv den fint. Pil skalotteløgene og hak dem fint. Alle de klargjorte ingredienser kommes i en gryde sammen med peberkorn, sukker, eddike og 1/8 liter vand. Kog kompotten 10-15 minutter ved jævn varme, til den begynder at tykne. Rør rundt en gang imellem, så frugten ikke sætter sig på grydens bund. Kom kompotten i en skål og lad den køle af. |
|
Opskriften er vist 21660 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2007-07-21 09:12:56 når man tilbereder den første gang ville det være rart at vide, hvor meget sukker. Det fremgår ikke af opskriften. Jeg forsøger mig frem, men får jo ikke helt den oprindelige mening med opskriften frem. Jeg glæder mig til den sammen med sprængt grilstegt kalkun |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne