Ribskompot med pærer

Ribskompot med pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

DressingRet : Dressing - Fonduedressing - Fondue Dressing

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.pære
400 g.ribs
1 stykke frisk ingefær som en valnød
75 g.skalotteløg
1 tsk.syltede grønne peberkorn
5-6 spsk.hvidvinseddike
 
Opskrift:
skræl pærerne, del dem i kvarte og skær kernehuset ud. Skær pærerne i mindre stykker. Skyl ribsene og rib dem.

Skræl ingefæren og riv den fint. Pil skalotteløgene og hak dem fint.

Alle de klargjorte ingredienser kommes i en gryde sammen med peberkorn, sukker, eddike og 1/8 liter vand. Kog kompotten 10-15 minutter ved jævn varme, til den begynder at tykne. Rør rundt en gang imellem, så frugten ikke sætter sig på grydens bund. Kom kompotten i en skål og lad den køle af.





karakterer:
Opskriften er vist 21657 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-21 09:12:56
når man tilbereder den første gang ville det være rart at vide, hvor meget sukker. Det fremgår ikke af opskriften. Jeg forsøger mig frem, men får jo ikke helt den oprindelige mening med opskriften frem. Jeg glæder mig til den sammen med sprængt grilstegt kalkun