Æggecreme med agurk
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Kog æggene hårde på 8-10 minutter.
Pil løget og skær det i terninger. Hak agurkerne fint. Rør flødeost og fløde eller vand ensartet. Tilsæt løg, agurker og kapers. Skyl og tør persillen og hak den. Skyl æggene under den kolde hane, pil dem og hak dem. Rør persille og æg i saucen og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 14360 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne