Pot kase
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Riv osten på den grove side og rør den revne ost sammen med fløde og surmælksprodukt.
Rør spiritussen i og kom ostemassen i en stenkrukke eller lignende, dæk den til og stil den i køleskabet 3 - 5 dage. Rør i den af og til i løbet af denne tid. Lad den derefter stå yderligere 6 - 8 dage, hvor der ikke må røres i den, så er den klar til brug. |
|
Opskriften er vist 30158 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Den uforstående - 2011-03-22 13:21:31 Skal man bare smide den ud?.. Eller hvad kan man bruge det til ?.. Yrsa - 2009-11-05 09:47:06 skal den spises sammen med kiks/brød ligesom almindelig ost? stefanie hansen - 2005-01-01 01:01:01 den smager rigtig godt Morfar - 2005-01-01 01:01:01 det lyder godt jeg skal prøve med ymer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne