Ris stegt med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Hak kødet. Læg det i en skål.
Tilbered marinaden: bland salt, sukker, soyasaucer, peber, vin og kartoffelmel med kødet. Tilsæt i skefuld vand ad gangen. Rør kraftigt i samme retning mellem hver gang, indtil det er vanskeligt at fortsætte. Dette gør kødet let og fløjlsblødt. Lad kødet marinere 15 minutter. Bland olien i. Løsgør risene så meget som muligt. Opvarm en wok over kraftig varme, til den ryger. Tilsæt 3 spsk af olien, slyng den rundt. Tilsæt hvidløg og, når det syder, ingefær og det hvide forårsløg. Rør et par gange. Tilsæt kødet, og fold og vend med wokske eller spatel og knus samtidig eventuelle klumper. Hæld, når det er delvist kogt, vinen i langs siderne af wok'en, rør mens den syder. Hæld det piskede æg i, hæld risen i. Vend og skub i Ca. 2 minutter eller til alle ingredienser er gennemvarme og godt blandede. Hæld den resterende olie i langs wok'ens sider, vend risen, så den optager den. Tag det fra varmen. Tilsæt halvdelen af salaten og det grønne forårsløg. øs det op på et varmt fad. Drys det resterende salat over og server det varmt. |
|
Opskriften er vist 30051 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne