Græsk fondue
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Skær de to slags kød i mundrette terninger.
Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Bland dem med olivenolie og peber. Skyl og tør merianen. Nip bladene af og kom dem i olieblandingen. Hæld marinaden over kødet og stil det køligt i ca. 6 timer. Skyl courgetterne, skær dem igennem på langs og skær dem i ca. 1½ cm. tykke skiver. Rens forårsløgene og skær dem i 2-3 cm lange stykker. Kom courgetter og forårsløg i skåle. Dup kødet tørt og læg det på et par fade. Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt dem på rechauden. Da stegetiden ikke er helt ensartet, grønsagerne skal have mindre tid end kødet, steges kød og grønsager hver for sig, brug evt. en gaffel til kødet og en gaffel til grønsagerne. Server agurke-hvidløgskvark, tomatchutney, feldsalat med champignon, brød og øl eller retsina til. |
|
Opskriften er vist 29802 gange,
og udskrevet 515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne