Engelsk ostefondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
skyl bladsellerien og skær den i ca. 3 cm. brede strimler.
Skær brødet i mundrette firkanter.
Kom bladselleri og brød i serveringsskåle
Kog hvidvin og citronsaft sammen i en keramikfonduegryde. Riv osten groft og tilsæt den lidt ad gangen under omrøring, det skal være ottetaller så fonduen ikke skiller. Rør majsstivelsen op med 3 spsk. koldt vand og hæld det i fonduen. Lad det koge op og smag til med peber. Skyl og tør mynten. Hak den i fonduen. Sæt fonduegryden på rechauden. Kom brødterning og et stykke selleri på fonduegaflen og dyp det i fonduen. Som tilbehør kan du servere små perleløg, eddikepickles, øl eller vin. |
|
Opskriften er vist 18870 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne