Engelsk ostefondue

Engelsk ostefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bladselleri
1 sandwichbrød
2.5 dl.tør hvidvin
2 tsk.citronsaft
500 g.cheddar
1 spsk.majsstivelse
 friskkværnet hvid peber
1 bdt.Frisk mynte eller 2 tsk. tørret mynte
 
Opskrift:
skyl bladsellerien og skær den i ca. 3 cm. brede strimler. Skær brødet i mundrette firkanter. Kom bladselleri og brød i serveringsskåle

Kog hvidvin og citronsaft sammen i en keramikfonduegryde.

Riv osten groft og tilsæt den lidt ad gangen under omrøring, det skal være ottetaller så fonduen ikke skiller.

Rør majsstivelsen op med 3 spsk. koldt vand og hæld det i fonduen. Lad det koge op og smag til med peber.

Skyl og tør mynten. Hak den i fonduen. Sæt fonduegryden på rechauden.

Kom brødterning og et stykke selleri på fonduegaflen og dyp det i fonduen.

Som tilbehør kan du servere små perleløg, eddikepickles, øl eller vin.





karakterer:
Opskriften er vist 18870 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu