Fedtfattige kanelsmåkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes skummende hvidt. De hakkede mandler og øvrige ingredienser vendes forsigtigt i.
Dejen hældes i en pose, hvor en lille del af hjørnet klippes af. Kagerne sprøjtes på en bageplade med bagepapir. Bages ved 200 grader C varmluftovn i ca. 5 minutter. |
|
Opskriften er vist 116957 gange,
og udskrevet 2952 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (88 stemmer) |
|
Kommentarer Bailey - 2020-12-02 21:01:38 God opskrift Maria - 2011-01-07 17:02:20 Smager HIMMELSK!! Det skulle man ikke tro udfra sådan en simpel opskrift!:) anonym - 2009-12-15 16:48:51 man kan også bruge flødeskumspresser Dommerne - 2009-06-03 16:32:23 De blev ikke som det forventede de blev helt bløde Mie - 2007-10-13 17:38:20 Gode småkager - Jeg tilføjede rosiner istedet for mandler. Anne - 2007-06-25 14:36:25 Jeg satte dem på plade med to teskeer og gav dem lidt længere tid i ovnen Jane - 2007-01-14 13:09:23 de er bare rigtige gode... mig i DANMARK - 2007-01-08 16:00:55 UM...UM.....UMMMM....... de er bare for gode .........................!! HI HI HI HI !!!!!!!!!!!!!!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 De smagte bare overméga godt.... mums lækre.... laura - 2005-01-01 01:01:01 skal de ikke have mere tid end der står? Mia - 2005-01-01 01:01:01 Jeg puttede ½ blendet madæble i og lidt mere mel, desuden allehånde! de blev gode Simone - 2005-01-01 01:01:01 Mmmmh...... de er virkelig lækre..... =) jeanett - 2005-01-01 01:01:01 rigtige gode, men er lidt tørre Daniel - 2005-01-01 01:01:01 Hold da op de er go'e!.. Mmmm. kan varmt anbefale dem :) Jeg ville kalde dem Julesmåkager :d Lise - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes de er lidt for bløde,konsistensen er ikke i top, men smagen er god, også med nødder istedet for mandler. esther - 2005-01-01 01:01:01 de er rimlig gode Anja - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes det er en god småkage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne