Cantuccini
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
bland alle ingredienser sammen
(Kan evt gøres i en røremaskine)
Når dejen er æltet godt sammen, rulles den ud i 2-4 stænger så lange som din bageplade. Stængerne lægges på bagepapir, og trykkes ret flade ca, 1-1,5 cm. De pensles med pisket æg bages ved 180 grader C. alm. ovn i 20-25 min. (til de er lysebrune) Skæres ud i skrå snitter ca. 1-2 cm brede og afkøles på rist. (skal de være sten-hårde, kan de efterfølgende tøres i ovnen ved eftervarmen) Tips: Sprøde italienske småkager med mandler: I Italien nyder vi dem sammen med et glas afkølet Vino santo. f.eks efter maden Hvis man har lyst, kan man tilsætte lidt reven citron-skal, eller reven appelsin-skal i dejen opbevares i tætsluttende glas. |
|
Opskriften er vist 88799 gange,
og udskrevet 1824 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2021-03-31 21:37:08 Nogle der har prøvet og bage dem med sukrin sukker? Sophia - 2017-11-04 17:43:41 Meget god opskrift! Kim Andersen - 2017-04-11 15:37:52 Smager fantastisk, helt klar en favorit. Kommer altid lidt vaniliesukker i, og børnene elsker dem Bente Hübschmann - 2015-08-26 10:53:12 Er der en fejl i denne opskrift, måtte komme et 3. æg i for at dejen skulle være sammenhængende Lærke - 2014-10-13 12:05:33 Nogle skønne kager der fungerer godt med kaffe, utrolig nemme at lave og dejligt søde. Skov - 2013-12-02 13:19:44 Hvordan får i det til at hænge sammen, med et æg som eneste væske ??? Per - 2012-12-17 18:52:11 Vi bagte ved 180 grader C alm. ovn, de skulle have 10 min ekstra, så måske tiden passer med varmluft. Susanne - 2009-08-25 08:51:01 Brug rørsukker så bliver de ikke så søde og det giver en god smag. Tommy - 2005-01-01 01:01:01 En lækker opskrift, men det har desværre ikke helt så meget med cnatuccini at gøre da de er alt for søde og smager mere som brændte mandler. der burde være mere mel i eller bare mindre sukker(alt afhængig af hvor stor en andel mandler man ønsker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne